11 Mart 2012 Pazar

Erkegin 0'su...............

Erkeğin orospusu da 10 orospuya bedel oluyor!!!!!!
Eveeeeeettttttt yanlış okumadınız...bugünkü konumuz bu sevgili okurlar ve hiç okuyamayacak olanlar..


Ben yazmaya utanmıyorum Yazdıranlar utansın!!


Yüzdeye vurup bi hesap yaparsak Erkek milletinin yüzde 80'inde var olan bi durumdan bahsetmek istedim.Arkadaşım bu erkek milleti doğası gereği olan bir olguyu hayat felsefesi haline çevirecek kadar basit düşünen yaratıklar ben buna artık kanaat getirdim..Kafamı kaldırıp bakıyorum bi neler olup bitiyor diye.Millet kurmuş planları nasıl ağıma birini düşürürüm,nasıl onu bunu götürürüm,nasıl çeşit yaparım diye dolanan tiplerle dolmuş ortalık...1 mevzu için 10 takla atan tipler bunlar.Tiksiniyorum yaaa,midemi bulandırıyorlar.Aynı ortamı geçtim aynı şehirde nefes almak bile rahatsızlık veriyor bana.Hayattan soğudum yaa.Tükendi arkadaşım tükendi insan gibi insanlar tükendi.
Güzel olan ne varsa tükendi...masumiyet,içtenlik,samimiyet,doğallık,harbilik,candanlık,efendilik,
duruluk namına bişey kalmadı anasını sattımın dünyasında..Sonrada derler neden tek başınasın.Bu boktan insan müsvettelerine harcıcak 1 dakikam bile yokta ondan...


Neyse konumuza dönelim
Birileri bilimde kültürde çığır açarken,üretmeye çalışırken,insan için ne varsa insanlığını kaybetmeden yaşarken,diğer malum yüzde 80'lik abazalar,yaş kemale erse bile hayattan nasibini almamış olarak doyumsuzluğu ile hayvanca salt tüketmek peşinde..


İnsanlık aya gitti geldi bu zihniyet hala kendi beyninden çıkamadı!!


Hıı bide günün konusu var.Erkeğin orospusu,10 orospuya bedel oluyormuş gerçekten de.tabii bu doyumsuz aç köpekler.kendini bi halt sanıp,orda burda hava yapan,1-2 karı kızın lafıyla egosu, g.tü tavan yapmış,hafiften para pul sahibi olup,adamım diye ortalıkta gezen tipler genelde.ukalalıkta sınır tanımazlar ama iş düşüp kalkmaya gelince mum olurlar.Görüntüye baksan adam sanarsın Amaaa onlar bildiğin kelimenin tam manası ile erkek orospusu !!! Hemde 10 orospuya bedel yırtıklıkta!!


Bunların hepsini toplayıp ıssız bi adaya bırakcaksın arkadaşım.Birbirlerine sarcaklar orada.sonrada burda derinnn bii Ooohhhhh çekceksin!!!!!!!


ALLAH ISLAH ETSİN DİYORUM ..!!! Dahada kafa patlatmıyorum...


Herkese anladığı dilden konuşmak lazım..Ben bu sefer yüzde 80lik dilimde anlasın diye böyle layık olan basit bir dil kullandım.Diğer yüzde 20lik dilimden üslup için özür diliyorum şimdiden.!!





8 yorum:

  1. biri fena kızdırmış sizi orası kesin:)hak ettiklerine de şüphem yok.aslında tek takıldığım nokta,erkekleri eleştirirken bile erkek jargonu kullanıyor olmamız..yani erkeklere hakaret ederken bile,erkeklerin seçtiği ve tanımladığı malum "o.." kavramıyla saldırıyoruz.. biz de çıksak artık o erkek beyninin içinden diyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O erkekler tarafından bayanlara yapıştırılmış basit bi kelime sadece.Benim konuma çok yakıştı bu basitlik,Çünkü o basitlikte şeylerden bahsettim,bilerek kullandım..Düzeyli,naif sözcükleri ona yakışan insanlara ve yazılarıma saklıyorum ;)) yorum için tşkler.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuyu bırakıp simgesel rakamlara takılı kalmışsın.Bu sebeple yorumun hoşuma gitmedi.Ben toplumsal bi basitleşme sürecinden söz ettim.Özellikle de Hoş bi dil kullanmadım.yanlış yorumlansın diye değil!

      Sil
  3. ama kızların o'sundan geçilmiyo ortalık.
    yani kızlarda normal bu da, erkeklerde garip kaçabilir doğru.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Kim daha fazla o.. tartışmasına girmiycem tabiki,derdim başka.insanların İd lerinde tıkılıp kalmaları ve git gide nesli yok olan bazı insani değerler..yorum için tşkler.

    YanıtlaSil
  5. en guvendigim hayatımı paylasmayı dusundugum kisininde bu terime uygun oldugunu gordum maalesef. Cok uzucu ama gercek. babana bile guvenmeyeceksin terimi benim mottomdur artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte en çokta bu kelimeyi yakıştıramadığımız,aklımızdan bile geçmeyen insanların gerçeğinin bu olduğunu bir gün görmek bazı şeylere olan inancımızı yıkıyor.Maalesef artık bu vasıf çoğunluğu oluşturuyor.Nesli çoktan tükendi inandığımız bi çok şeyin.. yorum için tşkler.

      Sil